صفحات

یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ ه‍.ش.

مراحل اخذ ویزا برای برندگان لاتاری گرین کارت



مراحل اخذ ویزا برای برندگان لاتاری گرین کارت

این بخش شامل مراحلی است که باید انجام شود تا ویزا صادر گردد.
  • برندگان  فرمهای DSP-122(+) و DS-230 (+) را دریافت و سپس به صورت دستی و یا با نرم‌افزار Adobe Acrobat Reader و یا دیگر نرم‌افزارهای ویرایش PDF این فرم‌ها را پر کرده و چاپ می‌کنند. در بالا، سمت راست تمام صفحات هر فرم، شماره پرونده (Case Number) خود را یادداشت یا تایپ می‌کنند. برای هر یک از اعضای خانواده که جزو برنده‌شدگان هستند، این فرم‌ها باید به طور جداگانه پر شوند.





  • به عکاسی بروید و دو قطعه عکس ۵×۵ با زمینه سفید و بدون روتوش بگیرید و آن را پشت‌نویسی کنید. (برای پشت نویسی، نام و نام خانوادگی، شماره پرونده و تاریخ تولد صاحب عکس به میلادی را وارد کنید). برای هر یک از اعضای خانواده که جزو برنده‌شدگان هستند دو قطعه عکس لازم است.





  • دو قطعه عکس و بارکد حاوی کیس نامبر و فرمهای DSP-122 و DS-230 را که پر کردید به آدرس کی سی سی به وسیله یکی از پستهای بین المللی معتبر مانندaramex آرامکس .DHL یا TNT و... پست کنید.





  • به وسیله کد رهگیری که پست به شما داده در وب‌سایت شرکت پستی مربوطه بسته را پیگیری کنید و یک تا دو هفته پس از اینکه مطمئن شدید که بسته به خاک آمریکا رسیده به کی‌سی‌سی به آدرس KCCDV@state.gov ای-میل بزنید یا با شماره تلفن 001-626-5267500 تماس بگیرید و از رسیدن مدارک به دست کی‌سی‌سی اطمینان حاصل کنید.




مکاتبه با کی‌سی‌سی

برای ارسال ای-میل به کی‌سی‌سی از فرمت زیر استفاده کنید:
Case Number: 2011ASXXXXXXXX PA Name: Family Name, First Name
Date of birth: MM/DD/YYYY
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam
متن نامه شما
Sincerely,
Your Name

آدرس پستی کی سی سی

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A

مبادلات پستی

آدرس دفتر مرکزی پست DHL در ایران:
تهران - خیابان وزرا - پلاک ۱۳۱(ساختمان شیراز) - طبقه سوم
تلفن: ۸۴۰۷۹
آدرس وب سایت : http://www.dhl.co.ir
ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه ۸ تا ۱۷ - پنجشنبه: ۸ تا ۱۳

آدرس دفتر مرکزی پست TNT در ایران:
خیابان ولیعصر - خیابان شهید دستجردی (ظفر) - پلاک ۳۰۰
تلفن: ۸۲۴۴۴
آدرس وب سایت : http://www.tnt.com/.../home.html

آدرس‌های رو به رو مربوط به دفاتر مرکزی مراکز پستی هستند. بیشتر دفاتر پستی در تهران و برخی از دفاتر پستی در شهرستان‌ها نمایندگی‌های TNT و DHL را دارند که گاهی خدمات پستی را از دفاتر مرکزی ارزان‌تر هم ارائه می‌کنند. برای مثال دفتر منطقه پستی ۱۴، ضلع شمال غربی میدان ولی‌عصر نمایندگی هر دو پست را دارد.
سعی کنید اوایل هفته (شنبه یا یکشنبه) مدارک را پست کنید. لازم نیست حتما با پست خیلی ویژه مدارک ارسال شوند، چون مدت زمان رسیدن بسته فرق چندانی ندارد! اگر هم مسئول پست گفت یک ماه طول می‌کشد و در گمرک آمریکا می‌ماند و...، زیاد به حرفشان توجه نکنید، مدارکتان حداکثر تا ۷-۸ روز کاری به دست کی‌سی‌سی می‌رسد.

کارنت شدن

  • بعد از ارسال فرم‌ها باید منتظر بمانید تا شماره شما کارنت شود. کارنت شدن یعنی اینکه شماره پرونده شما مجاز به انجام مصاحبه باشد.
  • برای اطلاع از روند کارنت شدن کیس‌ها در قاره آسیا مرتباً به آدرس http://travel.state.gov/.../bulletin_1360.html بروید و در آخرین بولتن ویزا (که تا نیمه اول هر ماه میلادی انتشار می‌یابد) قسمت DIVERSITY IMMIGRANT را پیدا کنید؛ سپس در جدولی که در این قسمت آمده در مقابل عبارت ASIA شماره آخرین کیس کارنت شده از آسیا را ببینید. اگر شماره کیس شما از این شماره کوچک‌تر است، یعنی کیس شما هم کارنت شده و می‌توانید پیگیر مراحل نوبت‌دهی مصاحبه باشید.
    نکته: گاهی در اواخر دوره مصاحبه‌ها (ماه‌های مرداد و شهریور) به جای شماره، عبارت CURRENT را می‌بینید. این عبارت بدان معنی است که همه شماره‌های مربوط به آسیا کارنت هستند و مجاز به انجام مصاحبه می‌باشند.




  • هنگامی که یک کیس نامبر کارنت می‌شود باید شخص به کی‌سی‌سی به آدرس KCCDV@state.gov ای-میل بزند یا با شماره 001-626-5267500 تماس بگیرد و از تاریخ دقیق مصاحبه خود اطلاع حاصل فرماید.




  • بعد از فرستادن این ای-میل تاریخ مصاحبه اعلام می‌شود و در آن ذکر می‌شود که ظرف ۷ تا ۱۰ روز کاری نامه دوم که در آن مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت موجود می‌باشد به دست فرد برنده خواهد رسید. (در صورت نرسیدن نامه, می‌توانید آن را از طریق ای-میل از kcc دریافت کنید.)




زمان لازم برای ارسال پستی

  • در صورتی که مصاحبه شما در سفارت آنکارا باشد، باید مدارک را حداکثر تا ۱۵ روز زودتر از تاریخ مصاحبه به سفارت فرستاده باشید. مدارکی که باید ارسال کنید عبارتند از کپی و ترجمه تمام مدارک مورد نیاز در سفارت (در زیر فهرست کامل این مدارک موجود است)، کپی مدارک مالی (اسپانسر یا حساب بانکی) و اصل دو فرمی که در نامه دوم برای شما فرستاده شده‌اند.
  • شما می‌توانید از اول دو نسخه از مدارک را ترجمه کرده و قبل از مصاحبه یک نسخه از آن ترجمه‌ها را ارسال و یک نسخه از آن را روز مصاحبه به همراه اصل تمام مدارک همراه داشته باشید.
  • اگر تنها یک نسخه ترجمه از مدرکی تهیه کرده‌اید، کپی برابر اصل آن ترجمه را ارسال کنید.
  • در صورتی که به هر دلیل یک و یا چند مدرک شما زودتر از مصاحبه آماده نبودند، مشکلی پیش نمی‌آید و شما می‌توانید آن مدارک را روز مصاحبه همراه خود برده و تحویل دهید.

آماده شدن برای مصاحبه

مدارکی که در روز مصاحبه باید با خود به سفارت ببرید عبارتند از:
  • اصل شناسنامه + ترجمه آن + یک نسخه کپی از تمامی صفحات شناسنامه + یک نسخه کپی از ترجمه آن
  • اصل گذرنامه + یک نسخه کپی از تمام صفحات آن
  • اصل مدرک ازدواج یا طلاق + ترجمه آن + دو نسخه کپی از تمام صفحات آن + دو نسخه کپی از ترجمه آن
  • اصل آخرین مدرک تحصیلی در صورت دارا بودن مدارک فوق دیپلم به بالا + اصل دیپلم (برابر گواهی ۱۲ سال تحصیل که برای ایران شامل دیپلم + پیش دانشگاهی می‌شود) + ترجمه‌های این مدارک
  • اصل کارت پایان خدمت یا معافی + ترجمه آن (بدیهی است که اگر خدمت سربازی نرفتیه‌اید، لازم نیست)
  • نامه دوم یا پرینت جواب ایمیل کی‌سی‌سی که در آن روز مصاحبه مشخص شده‌است
  • ترجیحاً ۶ قطعه عکس ۵×۵
  • گواهی عدم سوء پیشینه (البته برای ایرانیان داخل کشور نیازی نیست) که اگر در کشور دیگری غیر از ایران هستید باید از پلیس یا مرکز مربوطه دریافت کنید
  • گواهی آزمایشات پزشکی + کارت بین المللی واکسیناسیون انستیتو پاستور
  • مدارک ساپورت مالی که شامل (۱) فرم تکمیل شده I-134 یا Affidavit of Support و (۲) فرم‌های مالیاتی دو یا سه سال گذشته اسپانسر (فرم 1040 یا W2 یا U.S. Federal Tax Returns یا گواهی کار اسپانسر) می‌باشد

اسپانسر

  • شما زمان مصاحبه باید مدارکی همراه ‏داشته باشید و یکی از این مدارک، مدارک مالی است. خلاصه مطلب این که شما باید ثابت کنید که می‌توانید در امریکا ‏زندگی کنید و مشکل مالی ندارید و سربار دولت آمریکا نخواهید بود. این امر با راههای مختلفی قابل اثبات است:
    1. داشتن پول نقد در بانک
    2. داشتن مایملک، هر جا، دارای ارزش، قابل فروش (خانه، زمین، ماشین و...)
    3. داشتن یک اسپانسر در امریکا‏
  • تجربه نشان داده که می‌توانید با کلی استرس و تپش قلب و ریسک، با استفاده از روش‌های یک یا دو ویزا بگیرید ولی تا جایی که می‌توانید، حتی شده به پسر عمه خاله دایی باجناق همسایه‌تان هم رو بیندازید و اسپانسر پیدا کنید بهتر است و با خیال راحت و بدون استرس ویزا می‌گیرید.
  • اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support‎‏ ‏که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد به یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر می‌زنند و تمام).
  • فردی که اسپانسر شما می‌شود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته ‏باشد تا بتواند شما را ساپورت کند. برای اثبات این توانایی باید از طرق زیر عمل کرد :
    1. با ارائه گواهی مالیات سال قبل میلادی، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت بهتر مقدار درآمد واقعی فرد معلوم می‌شود. این گواهی شامل فرم‌های نظیر فرم 1040 و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرم‌ها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرم‌ها را برای شما بفرستد.
    2. ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل هست، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارش گواهی بگیرد و برای شما بفرستد.
    3. اگر این فرد نه مالیات خود را پرداخت کرده و نه گواهی که در مورد پیش اشاره شد در اختیار دارد، می‌تواند یک گواهی بانک مبنی بر این که پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد.
    4. ‏ اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو نداره شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید!!‏
  • اسپانسر باید حد کافی «توان مالی» برخوردار باشد. این مقدار بستگی به این دارد که اسپانسر چند نفر را تحت پوشش دارد (مشتمل بر خانواده خودش و خانوده شما به علاوه اشخاصی که از قبل ‏ساپورت کرده باشد) و هم‌چنین به ایالتی که در آن زندگی می‌کند نیز بستگی دارد. ‏مقایسه این موارد با خط فقر در امریکا باید نشان دهد که درآمد فرد برای حمایت از شما کافی خواهد بود. در مقایسه درآمد با خط فقر هم، درآمد فرد باید از عددی که در جدول‌های مربوط به خطر فقر آمده بیشتر باشد چون اگر کمتر بود افسر، اسپانسر شما را قبول نخواهد کرد. برای دیدن خط فقر سال ۲۰۰۹ به این آدرس بروید: http://travel.state.gov/.../telegrams_4437.html
  • اسپانسر شما بعد از پر کردن فرم I-134 این فرم را به ‏همراه کپی فرم‌های مالیاتی برای شما از طریق پست می‌فرستد. دقت ‏کنید که در مورد فرم I-134، ارسال با ای-میل و فکس قبول نیست چون باید اصل فرم را در زمان مصاحبه در اختیار داشته باشید ولی در مورد گواهی مالیاتی به علت ‏این که کپی آن مورد نیاز است می‌توان از فکس یا ای-میل هم استفاده کرد.
    نکته: مطابق قوانین جدید، تایید امضا یا نوتورایز کردن دیگر اجباری نیست و اسپانسر می‌تواند فرم I-134 را فقط امضا کند و بفرستد. متن قانون مربوطه چنین است:




You must sign Form I-134 in your full name. (Note: Signing Form I-135 is under penalty of perjury under U.S. law). For this reason, it is not necessary to sign Form I-134 before a notary, nor to have your signature notarize after you sign it

واکسیناسیون

انستیتو پاستور تهران مرکزی:
آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور
تلفن : ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱

انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
با توجه به هزینه بالای تزریق واکسن در کشورهای محل مصاحبه، برای صرفه جویی در هزینه می‌توانید نسبت به تزریق واکسن‌های مورد نیاز و دریافت کارت بین المللی واکسن از انستیتو پاستور اقدام کنید. کارت واکسن بین‌المللی توسط انستیتو پاستور تهران بخش بین‌المللی به عنوان گواهی، جهت اثبات واکسینه بودن دارنده کارت در خارج از ایران، به افراد داده می‌شود.
  • افرادی که جهت دریافت گرین کارت اقدام می‌نمایند با توجه به سن آنها نیاز به تزریق واکسن‌های ذکر شده از طرف سفارت آن کشور را دارند که با مراجعه به انستیتو و با در دست داشتن پاسپورت، این واکسن‌ها تزریق شده و کارت بین‌المللی واکسیناسیون دریافت می‌نمایند. افراد متولد دی ماه ۱۳۳۴ به بعد، در دو نوبت واکسن MMR را حداقل به فاصله یک ماه، افراد ۵۰ سال و یا مسن‌تر واکسن آنفولانزا و افراد ۶۵ ساله و یا مسن‌تر نیز واکسن پنوموکوک را دریافت می‌نمایند. برای تهیه کارت واکسن بین المللی در استان تهران تنها به شعب انستیتو پاستور تهران مراجعه کنید.
    نکته: اگر سابقه بیماری از قبل مثلا هپاتیت یا یرقان دارید حتما با پزشک مشاور مشورت و بعد شروع به تزریق کنید.





  • زمانی که برای دریافت کارت واکسن بین‌المللی اقدام می‌کنید پاسپورت همه افراد را در اختیار داشته باشید.




  • هر مدرکی دال بر اینکه هرگونه واکسنی قبلاً زده‌اید را همراه ببرید. کارت واکسنی که از بچگی تا به حال دریافت کردید را با خودتان ببرید به یکی از شعب انستیتو پاستور و سپس به اتاق شماره ۸ برای گرفتن کارت بین المللی مراجعه کنید، دقت کنید شماره پاسپورت واسم و مشخصات درست در کارت وارد شود.





  • اگر واکسن هپاتیت بی نزده‌اید، نسبت به تزریق آن اقدام کنید؛ بدیهی است در مورد کسانی که قبلا واکسن هپاتیت بی را زده‌اند ارائه کارت واکسن جهت درج در کارت بین المللی کفایت می‌کند.





  • اگر کمتر از ۱۰ سال از آخرین نوبت تزریق واکسن دیفتری و کزاز به شما می‌گذرد به مسئول بگویید تا تاریخ حدودی آن را در کارت تان ثبت کند، در غیر این صورت این واکسن به عنوان بوستر یا یادآور به شما تزریق خواهد شد و در کارت با این عنوان ذکر خواهد شد.





  • واکسن دیگری که بابد تزریق شود واکسن MMR علیه سرخک، سرخجه و اوریون است. انستیتو پاستور این واکسن را تنها برای اطفال تزریق می‌کند و بالغین باید به کلینیک‌ها یا مراکز بهداشت و درمان مراجعه کنند تا واکسن را تزریق و گواهی برای ارائه به انستیتو پاستور دریافت کنند، یا این که اگر قبلاً تزریق این واکسن را انجام داده‌اند گواهی مربوطه یا کارت واکسن خود را ارائه کنند.
    نکته: اکثر بالغین متولد سال‌های ۱۳۶۰ به بعد در ایران این واکسن را به طور کامل در کودکی دریافت کرده‌اند لذا معمولاً تنها ذکر تاریخ حدودی دریافت واکسن کفایت می‌کند و مسئول مربوطه مهر را وارد خواهد کرد.
    نکته: به علت این که واکسن MMR از ویروس زنده ضعیف شده بیماری‌ها تولید می‌شود، هر ماه واکسن نو در سطح تهران توزیع می‌شود. پزشکانی که در مطب اقدام به تلقیح واکسن می‌کنند ممکن است از واکسن تاریخ گذشته استفاده کنند. از معدود مراکزی در تهران که همیشه واکسن تازه تزریق می‌کند، کلینیک دانشگاه تهران واقع در خیابان ۱۶ آذر نبش دانشگاه تهران است. تلقیح واکسن در این مرکز چهارشنبه‌ها صورت می‌گیرد. قبل از مراجعه به این مرکز با تماس با شماره تلفن ۶۱۱۱۲۸۳ از وجود واکسن تازه اطمینان حاصل کنید.
    نکته: در اطفال واکسن MMR در ۲ مرحله به فاصله یک ماه از همدیگر تزریق می‌شود.





  • در انتها کارتی به شما داده می‌شود که نباید در مرکز دیگری آن را پر و یا اضافه و یا مهر کنید پس اگر واکسن دیگری به هر دلیلی در جای دیگری از سرزمینمان زدید یک گواهی در یک سربرگ رسمی از آن مرکز دریافت کنید و با کارت برای ثبت در این کارت که دارای شماره سریال می‌باشد به انستیتو پاستور ببرید.
    نکته: جدیدا به بعضی مراجعین برگه سفیدی داده می‌شود که مسئول مربوطه تاکید دارد که این همان کارت واکسن بین المللی است. به هیچ وجه زیر بار نروید و از آن‌ها همان کارت زرد رنگ را درخواست نمایید.
    نکته: واکسن هپاتیت بی دارای سه مرحله می‌باشد. مرحله اول که ذکر شد. مرحله دوم یک ماه بعد از مرحله اول تزریق و مرحله سوم شش ماه بعد از اولین مرحله تزریق صورت می‌گیرد. اگر در زمان معاینه پزشکی، نوبت تزریق یکی از مراحل بعدی فرا رسیده باشد، مجبور به تلقیح آن نوبت با هزینه‌ای بالا در خارج از کشور خواهید شد.




ازدواج یا تولد فرزند پس از دریافت نامه قبولی

ازدواج پس از دریافت نامه قبولی

فرد برنده در قرعه کشی ویزای گوناگونی آمریکا حق دارد اعلام کند که ازدواج کرده‌است و تصمیم دارد برای همسرش ویزا بگیرد.
شرایط مورد نیاز
برنده اصلی تا پانزده روز قبل از مصاحبه ویزا خود باید ازدواج خود را اعلام و مدارک را ارسال کند. ازدواج با چند همسر و همچنین ازدواج با جنس موافق قابل قبول نیست. اگر مدارک را ارسال کرده باشید
مدارک مورد نیاز
برنده اصلی باید فرم‌های به‌روز شده DSP-122 و DS-230 و مدارک ازدواج خود و همسرش را برای مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) ارسال کند. در مواردی که پرونده به جریان افتاده باشد لازم است این مدارک به کنسولگری محل مصاحبه ویزا هم ارسال شود.

تولد فرزند پس از دریافت نامه قبولی

اگر فرد برنده پس از دریافت نامه قبولی صاحب فرزندی شود باید این موضوع را به مرکز کنسولی کنتاکی یا سفارت اعلام کند. مدارک فرزند پس از ترجمه باید به سفارت یا مرکز کنسولی کنتاکی ارسال شود.


معاینات پزشکی


همراه نتایج معاینات پزشکی، یک حلقه CD و یک عکس رادیوگرافی به شما داده می‌شود
  • بعد از انجام مراحل فوق برای باید سفر به آنکارا یا ابوظبی جهت انجام معاینات پزشکی و انجام مصاحبه آماده شوید.
  • قبل از سفر باید از طریق سایت یا تماس تلفنی با مطب پزشک معتمد سفارت، از او وقت بگیرید. اطلاعات پزشک‌ها در بخش آدرس‌های ضروری موجود است.
  • بعد از انجام معاینات پزشکی، باید منتظر شوید تا پاکتی حاوی اطلاعات پزشکی شما به شما تحویل داده شود.
  • به طور معمول زمان تحویل پاکت در مورد بالغین کمتر از ۲۴ ساعت بعد از انجام معاینات، و در مورد اطفال ۴ روز بعد از انجام معاینات است.
  • همراه پاکت به شما عکس رادیوگرافی قفسه سینه خودتان نیز داده می‌شود. این عکس را به سفارت نبرید.

مصاحبه ویزا

  • با در دست داشتن نتیجه معاینات و تمام مدارکی که قبلاً ذکر شد، در روز مصاحبه در سفارت حاضر شوید.
  • بعد از دریافت شماره، منتظر شوید تا شماره شما اعلام شود.
  • در اولین مرحله باید مبلغ 819 دلار آمريكا (براي هر نفر) بپردازید. مرحله‌های بعدی شامل انجام انگشت نگاری، انجام مصاحبه، تصحیح اشتباهات احتمالی در فرم‌ها، قسم خوردن در مورد درستی مطالب بیان شده در مصاحبه یا فرم‌ها هستند که همگی در مقابل افسر سفارت انجام می‌شوند.
    نکته: لازم به ذکر است در سفارت ابوظبی دلار/درهم عمارات و در ترکیه دلار مورد قبول است.




بعد از مصاحبه ویزا

  • در پایان مصاحبه، اگر کلیرنس (clearance) نخوردید برگه‌ای سفید دریافت می‌کنید و در صورت نقص مدرک یا کلیرنس خوردن برگه‌ای آبی دریافت می‌کنید.
  • اگر شما نیازمند چک امنیتی (معروف بهFBI check یا کلیرنس) باشید، باید مدتی منتظر بمانید تا جواب این چک امنیتی آماده شود. برای چک کردن جواب کلیرنس نیز باید به سایت سفارت مربوطه مراجعه کنید و منتظر باشید تا شماره کیس نامبر خود و تاریخ رفتن به سفارت برای گرفتن ویزای خود را مشاهده نمایید.

آدرس‌های ضروری

آدرس پیگیری جواب کلیرنس افرادی که در آنکارا مصاحبه شده‌اند: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html
آدرس پیگیری جواب کلیرنس افرادی که در ابوظبی مصاحبه شده‌اند: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx


آدرس‌های پستی و ای-میل سفارت‌ها

سفارت آمریکا در آنکارا:
AMERICAN EMBASSY ANKARA
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - TURKEY
Phone: +90-312 455-5555
Fax: +90-312 467-0019
E-mail: webmaster_ankara@state.gov
سفارت آمریکا در امارات:
Embassy Operation Hours
P.O. Box 4009, Abu Dhabi, UAE
Phone: +971-2 414 2200
E-mail: abudhabiIV@state.gov

آدرس‌های مراکز پزشکی برای گرفتن گواهی آزمایشات پزشکی

پزشک یا مرکز پزشکی تلفن تماس ساعت کاری نشانی اینترنتی موقعیت
دکتر مهمت و هندان اونگان +90-532-245-1388 ۱۹ - ۹ http://www.doctorun.com
mungan@duzen.com.tr
آنکارا / ترکیه
بیمارستان آمریکایی Güzelbahçe Sokak +90-212-311-2501
+90-212-311-2502
روزهای هفته: ۱۸ - ۸
شنبه‌ها: ۱۳ - ۸
http://americanhospitalistanbul.com استانبول / ترکیه
New Medical Center 02-6267267 ابوظبی / امارات
Ahalia Hospital 02-6262677 ابوظبی / امارات
DR. J.P.R. McCulloch 02-6262677 ابوظبی / امارات
Oasis Hospital 03-7221251 ابوظبی / امارات
The Polyclinic 04-2959444 ابوظبی / امارات
Mideast Polyclinic 04-2216888 ابوظبی / امارات
New Medical Center 04-2683131 ابوظبی / امارات

‏هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر